Ja, ik doe mee met Color Circle Café!

Leuk, ik meld mij aan voor:

Color Circle Maastricht 3 juli
Stephanie Reintjens Kracht van Kleur Workshop
Color Circle Café meenemen

Nieuw in Maastricht: Color Circle Café

Volgende editie: Woensdag 3 juli

Workshop Kracht van Kleur

Ben jij iemand die het fijn vindt het hoofd zo af en toe leeg te maken? Je af te sluiten van alle digitale prikkels en je te laten verleiden tot de taal van kleur? In de huidige snelheid en informatie rijkdom van het leven wordt ons leven “grijzer” en wordt het steeds moeilijker de kleurrijke verbinding met elkaar en onszelf op te zoeken. De gemiddeld 5,5 uur schermtijd helpt daar helaas niet bij, afleiding is overal. Ik nodig je graag uit voor een ontspannen avond vol vreugde, inspiratie en plezier. 

Als kleuroscopiste leg ik uit hoe kleur ons helpt in verbinding te blijven met onszelf en mogen we deze avond vooral zelf ervaren wat kleur met ons doet. Ik word zelf heel vrolijk van kleur en ik vind het fantastisch die passie met andere kleurrijke enthousiastelingen te delen. 

Het Creatief Café staat open voor buurtgenoten van Maastricht, Bemelen en Cadier en Keer voor iedereen die fan is van kleur en niet vies is van een beetje creativiteit. Iedere maand worden we ontvangen in een ander leuk café in de buurt van Maastricht/Bemelen. We starten de avond met een korte kennismaking, een kleurenkaart trekking met een persoonlijke boodschap voor jou en daarna gaan we zelf creatief aan de slag.

Het bijzonder fijne van creatief bezig zijn is dat je je mag laten leiden door je intuïtie en wat jouw creativiteit je ingeeft. Aan het einde is ruimte jouw creatie met de groep te delen en kijk ik of jouw creatie nog leuke kleurrijke boodschappen en inzichten voor je heeft. Als kleuroscopiste onderzoek ik dat maar al te graag met jou. 

Ook als je denkt geen creatieve of kunstenaars kwaliteiten te bezitten, ben je van harte welkom.

Het staat je vrij na de workshop nog een drankje te drinken met andere deelnemers, het staat je uiteraard ook vrij jouw avond op een andere kleurrijke manier voort te zetten. 

Tot dan! Sprankelende groet, 

Stéphanie Reintjens  (06-27004290)

 

Aanmelden of vragen: stephanie@mijnkleuroscoop.nl 

Zelf meenemen:

Notebook, papier en/of klein canvas.

Kleurpotloden, stiften en/of krijtjes. 

 

De volgende Color Circle Café’s staan gepland op:

Woensdag 3 juli (T.C. Bakkerbosch, Cadier en Keer) – 20.00 -21.30uur – het thema is “Verbinding”

Graag vantevoren aanmelden bij Stéphanie. Stéphanie stelt het café op de hoogte van de komst van het aantal deelnemers.

Bijdrage voor de workshop vind ik leuk en is op vrijwillige basis. Omdat we genieten van elkaars gezelschap in een leuk café is een consumptie verplicht welke je zelf dient te betalen. 

Ja, ik doe mee met Color Circle Café!

Leuk, ik meld mij aan voor:

Color Circle Café Warmoes Utrecht
Kleur is een taal die direct tot de ziel spreekt
Kracht van Kleur Vilten Bolletjes
Cafe Warmoes Utrecht Color Circle Café

Wil jij het gratis kleuroscopie e-magazine ontvangen?

Laat dan hier je e-mailadres achter. Je ontvangt het e-magazine Kracht van Kleur! en elk kwartaal de nieuwsbrief (tenzij ik tussendoor iets leuks te melden heb). Dit tijdschrift is echt wat voor jou als je geïnteresseerd bent in kleur. Het staat vol met weetjes over kleuroscopie.

Meer lezen over kleur en kleuroscopie

Ja, ik doe mee met Color Circle Café!

Leuk, ik meld mij aan voor:

Inloop consult 30 minuten Kleuroscopie

Laagdrempelig kennismaken met kleuroscopie?

Ben je nog niet bekend met Kleuroscopie en ben je nieuwsgierig naar wat kleur voor jou mag doen? Kies voor een kennismakings kleuren consult. 

Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Utrecht (of Maastricht) voor een lekker kopje thee, een bonbonnetje en een kleuren consult van 30 minuten. In een half uur gaan we in op een thema waar jij graag inzichten op wilt ontvangen. Deze sessie is voor jou als je:

✓ Laagdrempelig kennis wilt maken met kleuroscopie

✓ Geïnteresseerd bent in kleuren en de impact daarvan op jouw leven

✓ De leiding vanuit je hoofd wilt loslaten en vanuit je hart inzicht wilt ontvangen

Deze sessie is ook online te boeken.

Aanmelden of vragen: stephanie@mijnkleuroscoop.nl

Kosten: 30 euro.